BudaPisti Anzix

 
 

BUDAPISTI ANZIX - ez a címe a június 19-én 17.00-kor nyíló kamarakiállításomnak az Óbudai Társaskörben.


Budapest egyesülésének 150. évfordulója "kapóra jött" nekem, mert évtizedek óta készülő "Tér-Képeim" sokasága a városhoz kötődő érzéseimről szólnak, tételesen Pesthez, Óbudához, és persze egész Budapesthez. A Társasköri megjelenés lehetőségének apropóján örömmel hozom el Óbudai grafikáimat, melyeket kiegészítettem néhány új darabbal, melyek remélem a kerületi közönségben is ébresztenek nosztalgikus rezdüléseket.


A kiállítás a hétfői megnyitás után június 20. és 23. között, keddtől péntekig délelőtt 10-től este 7-ig tekinthető meg, értelemszerűen ingyenesen.

A megnyitóra aránylag szűk térben kerül sor, így kérem, hogy aki szeretne jelen lenni, jelezze nekem privátban, hogy regisztrálni tudjam! Nagyon köszönöm előre is az érdeklődést!


A kiállítást dr Kiss László, Budapest III. kerületének polgármestere nyitja meg - köszönöm a megtiszteltetést!


A kiállítás helyszíne: Óbudai Társaskör, Budapest III., Kiskorona u. 7.


-------

A kiállítás lehetőségét köszönöm az Óbuda-Békásmegyeri Lengyel Kisebbségi Önkormányzatnak, Wesolowski Korinna elnökasszonynak, a III. kerületi Polgármesteri Hivatalnak, az helyszínt biztosító Óbudai Társaskörnek, és barátomnak, Szilasi Alex zongoraművésznek! Köszönöm a támogatásotokat!

 

Tér-képes csavargások Budapesten a főváros egyesülésének 150 évfordulóján